Örömmel jelentjük, hogy csodás nyár után megékezett az ősz, tan év kezdődik – programok a szöveg alatt, várunk!

 

Elöljáróban fontosnak érzem elmondani, hogy elképesztően hálás vagyok, hálásak vagyunk Nektek az eddigi részvételért, lenyűgöző volt a tavaszi és nyári programok fogadtatása, sikere, nagyon sok erőt kapunk ebből, hogy tapasztaljuk, hogy jó, amit csinálunk, hogy hasznosnak érezzük a munkánkat.

Másrészt köszönjük nagyvonalú türelmeteket, a rendszer fokozatosan épül és fejlődik, öröm, hogy mindenki érti, hogy bizonyos folyamatok és elemek még alalkulnak.

Harmadrészt ugyanezt különleges értékünkként is szeretném felmutatni, hogy igen, nálunk soha semmi nincsen készen. Fontos ez. Hogy folyamatosan figyelünk, javítunk, amin csak tudunk, visszajelzéseitek ehhez hatalmas érték.

Végül meghatározó törekvésünket szeretném megosztani, mely szerint, igen, elérhetőségre törekszünk. Több visszajelzés érkezett, hogy a díjak magasak, tudjuk, dolgozunk rajta, hogy egyre alacsonyabb árakon tudjunk azonos értéket adni, ami azonban idő, viszont az alábbi őszi változtatásokban már konkérétan is látszik.

 

Fontosabb hírek

  • KIRÁLYNÉKÉPZŐ, sokan várjátok, október 5-én indul az öt alkalmas sorozat Budapesten, vidéki csoportok októbertől, jelentkezéseket fogadunk.
  • A férfi-nő kapcsolódás gyakorlását szolgáló LOVAGI TORNA két órásra valtozott, a felkészítés ezentúl online, ami által a program sokkal elérhetőbb: október 9.
  • A férfi és női válsághelyzetekben segítséget adó HOGYAN TOVÁBB? és FÉRFI TÜKÖR is teljesen online ezentúl, hatékonyság marad, díj töredéke a korábbinak.
  • Megújult a HARCOSOK KLUBJA, valódi üzleti klubként folytatja működését, a formátum ezentúl üzleti vacsora, Helyükön álló férfiakat várunk: október 6.
  • ELŐADÁSOK sorában Székesfehérvár és Pécs következik, szeptember 10 és október 8, jelentkezz, ha Felétek is menjünk, örömmel várunk képviselőnek.
  • A HOL JÁRSZ? kérdőív valtozatlanul él, 1000 fölött a válaszadók száma, öröm, hogy hasznosnak találjátok, külön köszönet a sok lelkes visszajelzésért!
  • Nagy siker volt az első mélyebben magyarázó / “haladóknak szóló” képzés, kitűztük tehát a következő időpontot, október 24-25, és az Egológia módszer külön oldalt is kapott.
  • Az egológusok közé VÁRJUK mindazokat, akik Királyfi / Királylány vagy Vándor / Amazon állapotú embereknek szóló programokkal nálunk szívesen szerepelnének.
  • A tihanyi ÉNHÁZ nagyon bevált, olyannyira, hogy októbertől budapesti helyszínre költöztetjük, csodás környezetbe lehet majd jönni elvonulni, töltekezni, kapcsolódni.
  • A korszakokat bemutató közérthetőbb könyv készül, ezért szeptember végén indulnak csak a programok, öröm, hogy közben változatlanul keresett az Az Én Útja.
  • Következő nagy lépésünk mobil App fejlesztése, jelezd kérünk, ha van az ismeretségi körödben olyan tapasztalt fejlesztő / csapat, akik esetleg az Ügyet is értik!

 

Csodás őszt kívánunk!

Joós István és
az ÉNAKADÉMIA csapata